Luchthavenvervoer

Gaat u met het vliegtuig naar het buitenland? Maar krijgt u al stress van de rit naar de luchthaven? Ga ik er wel parking vinden? Om hoe laat vertrek ik? Hoeveel ga ik betalen voor de parking? Staat mijn auto daar wel veilig?
Gedaan met de stress, boek nu uw luchthavenvervoer bij ESSKIM.be en wij brengen u op een veilige en punctuele manier naar en van de luchthaven.

Wij rijden zowel naar binnenlandse als buitenlandse luchthavens zoals Brussels Airport, Schiphol, Eindhoven, Frankfurt, Charles de Gaulle, Dusseldorf, etc.

Wij bereiden ons eveneens voor op onvoorziene omstandigheden tijdens het opmaken van onze planning waardoor u altijd op tijd op de luchthaven bent, en wij staan reeds op u te wachten nadat uw vliegtuig net is geland, om u weer veilig naar huis te brengen.


Kindjes? Wij beschikken over 8 verhoogjes en 4 autostoelen voor kindjes van 9 tot 36 kg. (op voorhand mee te delen bij de reservatie)

Indien uw gemeente of de luchthaven niet in het online reservatieformulier staat, gelieve ons dan te contacteren zodat wij voor u een prijs op maat kunnen maken!

Heeft u vragen?

Luchthavenvervoer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x