Over ons

Excellent Shuttle service.... meer dan taxi !

Excellent Shuttle service of afgekort ‘esskim.be’ is een recent opgestart en klein taxibedrijf dat werd opgericht door Kim Van den Broeck en gevestigd is in Baal-Tremelo-Keerbergen. Velen onder ons kennen Kim van zijn vorige zaak ‘Kippenhoekje’ in Baal. Goed wetende wat het is om een jarenlang klantenbestand op te bouwen met steeds vertrouwde, maar ook nog steeds na al die jaren nieuwe klanten aan te trekken, voelde hij zich meer dan ooit klaar om een tweede zaak op te starten…

De naam van het nieuwe bedrijf zegt zelf waar hij al jarenlang bekend voor staat; namelijk “Excellent-Shutlle-Service” Doel van Kim is om jullie een excellente rit aan te bieden, met de beste service, stiptheid en dit uiteraard aan zeer correcte prijs.

Desondanks de huidige corona situatie zijn we creatief en werd door Kim een nieuwe zaak opgestart. Dit is ook goed nieuws voor Excellent Shuttle Service. Voortaan kunnen jullie ons kantoor én Kimbo's Premium Icecream terugvinden op de Baalsebaan 326 te 3128 Baal. U kan bij ons langskomen om u rit / personen vervoer / zakelijk vervoer enz te bespreken. Dit kan steeds na afspraak.

Esskim bied jullie het volgende aan: 

  • Luchthavenvervoer in binnen en buitenland
  • Restaurantbezoek met alles erop en eraan; Zorgeloos een glaasje op en Kim en zijn team halen u bij u thuis op en brengen u na een heerlijke maaltijd weer veilig thuis.
  • Partyvervoer; Op stap naar dat leuke evenement? Dat exclusieve feestje of naar  jou favoriete discotheek/café/bar samen met vrienden? Wij willen graag u BOB zijn!
  • Afspraak in het ziekenhuis/ dokter? Wij brengen u mooi op tijd naar deze afspraak en staan u bij waar nodig.
  • Algemeen personenvervoer van 1 tot 7 personen/auto.
  • Boodschappen te doen? Kan je omwille bepaalde redenen je woning niet uit? Wij doen het met plezier voor jou? snel, correct en corona proof uiteraard. Bel of mail voor meer info! Wij werken een formule op maat.
  • Iets te vervoeren / af te leveren? onze taxi is voldoende groot om kleine en middelgrote pakketjes te vervoeren van punt A naar punt B ! Snel, efficiënt en handig ! Vragen / prijzen ? Bel of mail ons; wij werken een transparante formule uit ....

U kan u rit reserveren via onze website met ons reservatieformulier, maar ook via telefoon of mail.

Onze 24/7 service is beschikbaar in volgende regio: Baal, Tremelo, Keerbergen, Werchter, Begijnendijk, Betekom, Schriek, Heist op den Berg, Bonheiden, Rijmenam, Putte, Rotselaar, Aarschot, Langdorp, Heist Goor, Haacht, Tildonk, Mechelen, Leuven….

In onze voertuigen is zijn steeds mondmaskers, plastic handschoenen en desinfecterende gel aanwezig ! Onze voertuigen worden ook met grootste zorg voor u onderhouden zodanig dat u veilig met ons kan reizen.

Wenst u apperitief aan boord? Bekijk dan zeker onze pagina met de tarieven voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Contacteer onsReserveer je rit onlineOver ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x